Ook meer rendement uit uw website?

Page Perfect B.V. is in 2007 opgericht. Page Perfect heeft diverse bedrijven internet marketing advies gegeven zoals DeGiro, Vliegtickets.nl, Soldaat van Oranje, Sunweb & Ohpen.
Daarnaast geven we regelmatig Google Analytics of Google Ads trainingen bij bedrijven zoals de Amersfoortse, TomTom & de Persgroep.
Op het gebied van Google Ads vertrouwen diverse partijen de campagnes aan ons toe.

Onze klanten

De meeste klanten van Page Perfect zijn middelgrote en grote bedrijven. We werken in diverse branches.

Holger van Es

holger van es De oprichter van Page Perfect Holger van Es is een specialist op het gebied van online marketing strategie. Hij heeft gewerkt voor diverse bedrijven waaronder NOS Studio Sport en PriceWaterhouseCoopers. Daarnaast heeft hij ervaring opgedaan bij online marketing bureaus Netprofiler en Netsociety.
Bij Netprofiler was Holger een van de eerste door Google gecertificeerde Google Analytics consultants van Europa! Bij Netsociety was hij verantwoordelijk voor de Business Intelligence afdeling en beheerde hij campagnes van diverse multinationals. Aangezien hij minder management taken wilde en weer meer direct klantcontact startte hij in 2007 Page Perfect.
Neem gerust contact op via het formulier

Met wie werken we samen

Page Perfect gelooft in samenwerking. De online marketing doen we zelf maar op specialistische gebieden werken we samen met andere specialisten. Zo hebben we partners op het gebied van website ontwikkeling, merkregistratie en offline marketing.

ITTERACTIVE - Anne van Ittersum

anne van ittersum Anne is copywriter. Ze is gespecialiseerd in het schrijven van zoekmachinevriendelijke teksten die toch goed leesbaar zijn.
Betere seo teksten? Kies voor Anne!

MERKENBUREAU HEEMSKERK - Willem Heemskerk

willem heemskerk Problemen met je merknaam in Google?
Je eigen merk registreren bij het Benelux Merkenbureau? Merkenbureau Heemskerk is een jong, snel, modern en betaalbaar merkenbureau met verstand van de nieuwste technologie en media.

WEBPROFITS - Tim Gloudemans

tim gloudemans Tim & Holger hebben jaren lang samengewerkt bij Netsociety. Tim is zelfstandig geworden in 2011 onder de naam Webprofits.
Tim & Holger sparren nu nog regelmatig en ondersteunen elkaar bij ingewikkelde vraagstukken op het gebied van Google Adwords & Google Analytics. Een betrouwbare backup dus!

Relevant Online - Harm Linssen

harm linssen Harm is een specialist op het gebied van Display Advertising. Wilt u naast een Google Adwords campagnes een bredere doelgroep bereiken? Dan heeft hij een oplossing! Zijn specialismen zijn retargeting, site personalisatie en attribution modeling.

TOOPIA - Hugo Lingeman

hugo lingeman Hugo is de Bed & Breakfast Marketing guru van Nederland.
Samen met Nicolas Koenig doet hij de marketing voor heel veel B&B's. Daarnaast geven Hugo & Holger regelmatig online marketing trainingen.

Partners in Online marketing

We werken ook samen met een aantal grotere bureaus.
website laten maken bureau feith bestebroer myreputation redmatters

Overige werkzaamheden Page Perfect

Page Perfect bouwt daarnaast diverse websites. Een goed voorbeeld hiervan is Parkeren in de Stad. op deze site wordt onafhankelijk parkeeradvies gegeven.

Meer weten over Page Perfect

Wil je meer over ons weten. Neem gerust contact op via het formulier of via telefoonnummer 06 517 875 42.

Vriendelijk groet, Holger van Es

Contact opnemen

We helpen je graag! Neem contact op via het Contactformulier of via LinkedIn: